Despre mine

TOȚI AVEM
O POVESTE

De cele mai multe ori emoția se găsește în lucrurile mici, în detalii, în zâmbete sau lacrimi ori în stângăcia lui când o vede prima dată. Descopăr aceste momente la fiecare nuntă, în diferite moduri, natural, și înțeleg că atunci când imi vizionezi portofoliul, acesta trebuie să te cufunde în trăiri pe care, apoi, le vei simți mai puternic când vei viziona filmul nunții, pentru că este al tău. Și caut să stârnesc dorința și bucuria de a revedea, iar și iar.

Acesta este rolul meu, să simt fiecare cadru, să creez în armonie cu povestea mirilor și deși la început suntem străini, îmi place să cred că devenim prieteni.

FACEM BINE
CUM ȘTIM NOI MAI BINE

Mai mult

Videografia înseamnă să intervii în realitate cu camera, să o captezi, decupezi, mixezi sau interpretezi după bunul tău plac. Art Club a apărut atunci când am luat hotararea să intervenim cu camera în realitate, pe bune. Să intervenim în viețile unor oameni și să le schimbăm așa cum știm noi mai bine, cu camera în mână.

Asociația Art Club este o organizație non profit, atestată ca întreprindere socială. Obiectivul nostru este să îi ajutăm pe cei din categoriile defavorizate, din fondurile obținute de asociație prin serviciile de fotografie și videografie oferite, din cursurile organizate pentru cei care vor să îmbrățișeze pasiunea noastră sau din redirecționarea unui impozit sau donații.